Text Size


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

20447214_10155644818033675_1868433850_o

20170723_113122

                                   ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 


   

Δελτίο τύπου

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ – ΡΙΟ 2016 ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΜΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝ.Ο.Α. ΙΛΕΑΝΑ ΚΛΟΚΩΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ Κ.Ο.  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ -ΖΩΓΡΑΦΟΥ

 

 

Στον εμβληματικό χώρο της Βίλας Μαρίκας Κοτοπούλη στο Ζωγράφου ολοκληρώθηκε η Α΄ περίοδος των θερινών camp του Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων, τα οποία τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΘΝ.Ο.Α., ,με μία λαμπρή εορταστική εκδήλωση

Στην εκδήλωση ,παρευρέθηκαν γονείς  και παιδιά που συμμετείχαν στο camp , ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τον Σύλλογο ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο 2016 στην άρση βαρών κος Παύλος Μάμαλος . η διευθύντρια της ΕΘΝ.Ο.Α κα  Ιλεάνα Κλοκώνη ,  η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα  Βασιλική Στρακαντούνα και ο Δημ. Σύμβουλος κος Χάρης Παπαγεωργόπουλος.

Τα παιδιά του Ποσειδώνα υποδέχτηκαν στο προαύλιο της Βίλας τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη και τον τίμησαν απονέμοντάς του χρυσό μετάλλιο του Ομίλου καθώς και κλαδιά ελιάς.

 

 

 

Στη συνέχεια, τα παιδιά του camp υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο με αποσπάσματα από το βιβλίο της Ιλεάνας Κλοκώνη «Αξίες Ολυμπιακές. .Από την Ολυμπία προς όλο τον Κόσμο!» καταχειροκροτούμενα από τους παρευρισκόμενους.

 

 

 

 

 

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με απονομές στον Παύλο Μάμαλο από τον Ποσειδώνα Ιλισίων και τον Δήμο Ζωγράφου τις οποίες πραγματοποίησε η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κα Βάσω Στρακαντούνα.

Απονομές στην κα Ιλεάνα Κλοκώνη από τον Ποσειδώνα Ιλισίων και τον Δήμο Ζωγράφου τις οποίες πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ομίλου κος Θοδωρής Κόλλιας.

 

 

Η Βίλα Κοτοπούλη πλημμύρισε συναισθήματα, από την δύναμη ψυχής του Παύλου Μάμαλου ,που έγινε ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Παύλος, βούρκωσαν τα μάτια όλων όταν στο video ο γίγαντας Παύλος σήκωσε 238 κιλά, όταν στο βάθρο με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος ακουγόταν ο Εθνικός μας Ύμνος, πλημμύρισε χαρά και ενθουσιασμό η αίθουσα από την δημιουργικότητα της κας Ιλεάνας  Κλοκώνη και τα συναισθήματα αυτά συνεπήραν όλους, μικρούς και μεγάλους.

 

 

 

Τα παιδιά συνομίλησαν μαζί της για τις αξίες του Ολυμπισμού, ενώ η ίδια δεν σταμάτησε να υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου της που έχει γράψει αφιλοκερδώς.

 

 

Σε άλλο σημείο της αίθουσας τα παιδιά  φωτογραφήθηκαν και συζητήσαν με τον Παύλο Μάμαλο, ο οποίος τους μετέδωσε τη δύναμη της ψυχής του αποδεικνύοντας την αξία της συμμετοχής ,της ευγενούς άμιλλας και του «Ευ αγωνίζεσθαι.

 

 

 

 

 

 

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων και την ΕΘΝ.Ο.Α., πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση αυτού του ποιοτικού και εναλλακτικού summer camp που εκτός των άλλων γεμίζει τα παιδιά με αξίες απαραίτητες για το μέλλον τους.

Ραντεβού στην δεύτερη περίοδο του camp 3 Ιουλίου με 14 Ιουλίου, με την τελετή λήξης να διοργανώνεται , την Πέμπτη 13 Ιουλίου, σε ώρα και χώρο που θα ανακοινωθεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και τους γονείς τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Πάυλο Μάμαλο και την Διευθύντρια της ΕΘΝ.Ο.Α. κα Ιλεάνα Κλοκώνη από όλο τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ

Σχετ.video https://youtu.be/dI66In0H0oE

   

Ολυμπιακή ημέρα 2017-Δελτίο Τύπου.

               ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ

Μετά την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να εντάξει το camp του Ποσειδώνα Ιλισίων, στις δράσεις για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας, σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, ο Ποσειδώνας Ιλισίων γιόρτασε σήμερα την Ολυμπιακή ημέρα κατά την διάρκεια του summer camp του. Τα παιδιά, παρακολούθησαν μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κου Τόμας Μπάχ και στη συνέχεια παρουσίασαν τις εργασίες τους που είχαν ετοιμάσει μαζί με την πιστοποιημένη από την ΕΘΝ.Ο.Α. εικαστικό κα Βάλια Μπερτσάτου, καθώς και μια χορογραφία σχηματίζοντας τους Ολυμπιακούς κύκλους.

... περισσότερα

   

Ανακύκλωση 2017-Δελτίο Τύπου

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Κ.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ

image-0-02-05-380dca2c572b2f08b78d442673242a8070c8507070a562a11afe95ff65c589a5-V   image-0-02-05-fdf276dda85d72440f600c170bfa81c7b9fa0f2b6d0005ee4c2ceb0380a33c43-V

Η ανακύκλωση είναι η επανεπεξεργασία ήδη επεξεργασμένων υλικών, ιδιαίτερα απορριμμάτων, σε νέα προϊόντα. Η ανακύκλωση μειώνει την κατανάλωση πρώτων υλών και την χρήση ενέργειας και ως εκ τούτου τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Η ανακύκλωση αποτελεί μια βασική έννοια της σύγχρονης διαχείρισης των αποβλήτων. Τα ανακυκλώσιμα υλικά,  μπορούν να προέλθουν από πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών, των δημόσιων υπηρεσιών και των βιομηχανιών. Περιλαμβάνουν το γυαλί, το χαρτί, το αλουμίνιο και άλλα μέταλλα όπως ο χαλκός και ο σίδηρος, την άσφαλτο, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα πλαστικά. Οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές είναι ανακυκλώσιμες όχι μόνον γιατί επιβαρύνουν το περιβάλλον αλλά και γιατί βλάπτουν την υγεία μας.

Περισσότερα: Ανακύκλωση 2017-Δελτίο Τύπου

   

Σελίδα 1 από 12

Mobile Version

Login Form